TUI SUNEO Niriides Beach in Kos

TUI SUNEO Niriides Beach in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in TUI SUNEO Niriides Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: 67f11d41a1df Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI SUNEO Niriides Beach in Kos! Gelegen in Psalidi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI SUNEO Niriides Beach

TUI SUNEO Niriides Beach ligt in een mooie tuin met olijfbomen, bananenplanten, bloemen en kruiden: lekker rustig, maar toch is de gezellige drukte van Kos-stad vlakbij. En ook het grootste fietspad van het eiland, dat zich uitstrekt van Psalidi tot Tigaki, is vanaf het hotel gemakkelijk te bereiken. Handig dus, dat je in het hotel zelf fietsen kan huren! TUI SUNEO Niriides Beach, dat al sinds 1982 door dezelfde familie wordt gerund, bestaat uit een hoofdgebouw en 11 bijgebouwen.
Ontdek TUI SUNEO.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI SUNEO Niriides Beach in Griekenland.