Unahotels Hotel Capotaormina in Sicilië-Catania

Unahotels Hotel Capotaormina in Sicilië-Catania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Unahotels Hotel Capotaormina met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sicilië-Catania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3fb312dd5264 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Unahotels Hotel Capotaormina in Sicilië-Catania! Gelegen in Taormina Mare, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Unahotels Hotel Capotaormina

Unahotels Hotel Capotaormina, het vroegere Atahotel Capotaormina, heeft een prachtige ligging op een smalle, rotsachtige landtong bij Taormina, aan het einde van de baai van Giardini Naxos en wordt omgeven door een kristalheldere zee. Aan de ene kant overkoepelt de Etna de baai, aan de andere kant kijkt het hotel uit over 'Isola Bella' met het vasteland op de achtergrond. Een uniek zicht dat o.a. werd gebruikt in enkele bekende films zoals 'Le Grand Bleu' van Luc Besson. Dit hotel garandeert je een uiterst aangename en rustgevende vakantie. Het unieke kader zal zeker tot je verbeelding spreken!

TUI: jouw reispartner naar Sicilië-Catania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sicilië-Catania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Unahotels Hotel Capotaormina in Italië.