Unahotels Naxos Beach Sicilia in Sicilië-Catania

Unahotels Naxos Beach Sicilia in Sicilië-Catania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Unahotels Naxos Beach Sicilia met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sicilië-Catania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9d8054c976bf Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Unahotels Naxos Beach Sicilia in Sicilië-Catania! Gelegen in Giardini Naxos, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Unahotels Naxos Beach Sicilia

Het vroegere Naxos Beach Hotel en Naxos Beach Villas werden samengevoegd tot één groot resort, dat Unahotels Naxos Beach Sicilia werd gedoopt. Het is rustig gelegen, aan een van de mooiste zand- en kiezelstranden van Sicilië en in een grote tuin met citrus- en olijfbomen. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, het dichtst bij alle faciliteiten, de villa's liggen verspreid over het grote domein. Dankzij de gevarieerde keuken, de goede service en de ruime kamers is dit aangename resort ideaal voor families.

TUI: jouw reispartner naar Sicilië-Catania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sicilië-Catania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Unahotels Naxos Beach Sicilia in Italië.