Veranda Grand Baie Hotel in Mauritius

Veranda Grand Baie Hotel in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Veranda Grand Baie Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: e789c0bc2b47 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Veranda Grand Baie Hotel in Mauritius! Gelegen in Grand Baie, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Veranda Grand Baie Hotel

Golfplaten daken, comfortabele ligbedden en een azuurblauwe lagune voor de deur: Veranda Grand Baie Hotel omarmt het laidback eilandleven voor de volle honderd procent. Hier is het lekker rustig relaxen, maar dan wel met het bruisende centrum van Grand Baie vlakbij. Ook kinderen worden hier in de watten gelegd, met een speeltuin, traditionele gezelschapsspelletjes en zelfs massages op hun maat. Voor een ontspannende vakantie met de hele familie.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Veranda Grand Baie Hotel in Mauritius.