Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa in Mauritius

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: 44e2eb61939a Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa in Mauritius! Gelegen in Grand Gaube, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa ligt aan het strand in Grand Gaube. Ontspanning komt hier dus in de vorm van actief watersporten of heerlijk relaxen in het zand. Dit is het perfecte hotel voor een romantische vakantie met z'n tweetjes, want het hotel richt zich enkel op volwassene. Regelmatig kan je deelnemen aan workshops waarbij je ondergedompeld wordt in de tradities en cultuur van het eiland, zoals muzieklessen, ontmoetingen met lokale kunstenaars of kookdemo's. Mauritius op z'n best!

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa in Mauritius.