VOI Arenella Resort in Sicilië-Catania

VOI Arenella Resort in Sicilië-Catania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in VOI Arenella Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sicilië-Catania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 1412139ef5e5 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in VOI Arenella Resort in Sicilië-Catania! Gelegen in Siracusa, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

VOI Arenella Resort

In het uitgestrekte VOI Arenella Resort verveel je je geen seconde. Er is voor elke leeftijd wel iets te doen, of het nu in de miniclub, op een surfplank, op de petanquebaan of in de wellness is. Het animatieteam entertaint je met sporttoernooien en livemuziek. Zelfs aan de allerkleinsten is hier gedacht, met een ruimte waar baby's rustig hun middagdutje kunnen doen. En alsof dat alles nog niet genoeg is, kan je met de shuttle naar het historische stadje Siracusa, dat barst van de archeologische bezienswaardigheden.

TUI: jouw reispartner naar Sicilië-Catania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sicilië-Catania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar VOI Arenella Resort in Italië.