Wandelvakantie op Madeira in hotel Vila Gale Santa Cruz in Madeira

Wandelvakantie op Madeira in hotel Vila Gale Santa Cruz in Madeira

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Portugal? Kies dan voor een verblijf in Wandelvakantie op Madeira in hotel Vila Gale Santa Cruz met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Madeira

PRIJZEN ZIEN
SKU: 60127757245c Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Wandelvakantie op Madeira in hotel Vila Gale Santa Cruz in Madeira! Gelegen in Santa Cruz, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Portugal.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Portugal en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Wandelvakantie op Madeira in hotel Vila Gale Santa Cruz

Op Madeira, hét 'bloemeneiland' bij uitstek, geniet je het hele jaar door van de lente en schijnt de zon bijna elke dag.
Leer de verschillende kanten en diepere geheimen van dit eiland kennen: van de top van de Pico Ruivo naar de oevers van de Ribeiro Frio, van het schiereiland San Lourenço naar de Levadas van de 25 fonteinen. En als kers op de taart het idyllische buureiland Porto Santo, de parel van de Atlantische Oceaan! Samen met onze wandelgids Rob ontdek je het allemaal.
In Vila Galé Santa Cruz slaap je op beide oren: de service is uitstekend, het personeel supervriendelijk; Gooi alle zorgen dus maar overboord en geniet na elke wandeling in alle rust. De kamers zijn netjes en modern. Het hotel ligt rustig bij een kleine wandelpromenade aan zee, vlak bij het gezellige kleine centrum van Santa Cruz.
Deze reis gaat door vanaf minimum 20 personen / maximum van 25 personen.

TUI: jouw reispartner naar Madeira

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Portugal in de regio Madeira aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Portugal, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Wandelvakantie op Madeira in hotel Vila Gale Santa Cruz in Portugal.