Zafiro Palace Alcudia in Mallorca

Zafiro Palace Alcudia in Mallorca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Zafiro Palace Alcudia met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mallorca

PRIJZEN ZIEN
SKU: a3d01d20eeac Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Zafiro Palace Alcudia in Mallorca! Gelegen in Alcudia, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Zafiro Palace Alcudia

Zafiro Palace Alcudia is een recent luxehotel op een boogscheut van het strand van Alcudia en bezorgt families met kinderen een aangename vakantie in alle comfort. De juniorsuites en suites zijn modern en stijlvol ingericht en één voor één aangepast aan de eisen van de hedendaagse genieter. Genieten, dat doe je ook in het spacentrum dat meteen komaf maakt met alle zorgen. Zorgen, die zijn er ook niet, want de uitstekende service zorgt ervoor dat je nergens aan hoeft te denken.

TUI: jouw reispartner naar Mallorca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Mallorca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Zafiro Palace Alcudia in Spanje.