Zel Costa Brava in Costa Brava

Zel Costa Brava in Costa Brava

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Zel Costa Brava met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Brava

PRIJZEN ZIEN
SKU: e1141f954bb0 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Zel Costa Brava in Costa Brava! Gelegen in Tossa de Mar, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Zel Costa Brava

Droom weg en geniet in het mooie vakantieresort Zel Costa Brava (voorheen Giverola Resort) aan een prachtige baai. Hou je van actie en sport? Hier heb je op dat vlak meer dan keuze genoeg. Een verfrissende duik in het binnen- of buitenbad zorgt voor verkoeling op hete dagen. Maar je kan er ook heerlijk ontspannen of zalig niets doen, bijvoorbeeld in een van de recente open suites. Zel Costa Brava staat garant voor kwaliteit en een erg verfijnde keuken. Minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

TUI: jouw reispartner naar Costa Brava

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Brava aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Zel Costa Brava in Spanje.