Zilwa Attitude in Mauritius

Zilwa Attitude in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Zilwa Attitude met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: d306e6186b70 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Zilwa Attitude in Mauritius! Gelegen in Anse La Raie, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Zilwa Attitude

‘Zilwa’ is het Creoolse woord voor eilandbewoner en de naam van dit hotel is zeker juist gekozen want het is voor 100% Mauritiaans. Zilwa Attitude nodigt je uit om authentiek en eenvoudig te leven zoals de Mauritianen. De architectuur en het interieur ademt de sfeer van de 'campements', traditionele huizen aan de rand van de zee. Dit 4* hotel is een ode aan Mauritius, het ideale adres voor een vakantie vol emoties en plezier, ontmoetingen en ontdekkingen. Hier neem je je tijd om je batterijen opnieuw op te laden terwijl je kijkt naar het fraaie panorama van vijf eilanden aan de horizon.

thai resto ?

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Zilwa Attitude in Mauritius.